Huiskes-Kokkeler Autogroep

Bedrijfswagens Inrichting Twente (BWI Twente) is een onderdeel van Huiskes-Kokkeler Autogroep en vormt samen met het dealerschap van Volkswagen Bedrijfswagens 'Hét Bedrijfswagencentrum van Twente'. Alles onder één dak; dat betekent volledige ontzorging, korte lijnen en efficiëntere doorlooptijden.

Alles onder één dak

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 6 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Rijssen de grootste dealer van Volkswagen personenauto's, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA in Twente. Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadebedrijven, een universele leasemaatschappij en een eigen autoverhuur.

Met 280 toegewijde medewerkers wordt iedere dag opnieuw voorzien in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. Ervaar het verschil.

Ombouw en inrichting voor alle merken

BWI Twente werkt niet branche-, merk- of typegebonden. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om iedere bedrijfswagen op te meten. Zo maken wij ombouw en inrichting mogelijk voor alle automerken en -types zonder compromissen. BWI Twente is tevens officieel dealer van het gerenommeerde merk Sortimo.

www.huiskes-kokkeler.nl