• Alles onder één dak
  • Korte levertijden
  • Alleen A-merken

FAQs

Frequently Asked Questions


De garantie op ons geleverde werk is één jaar. De garantie op het product zelf is afhankelijk van het merk. Zo biedt Aluca 8 jaar garantie op al haar producten!
Door onze eigen CNC freesmachine en onze ruime productvoorraad kunnen wij uw aangepaste bedrijfswagen gauw leveren. Hierdoor kunnen wij vaak al binnen enkele werkdagen opleveren!
Als particulier kunt u ook bij ons terecht. Let op! De prijzen op de website zijn exclusief btw, maar voor u als particulier kunnen wij een prijs inclusief btw maken. Neem daarvoor contact met ons op.
Indien u kiest voor de bedrijfswageninrichting van Aluca, dan wordt er een speciale 3D-tekening gemaakt zodat u een realistisch beeld krijgt van de werkelijkheid. Deze 3D-tekening wordt op de millimeter nauwkeurig getekend in ons tekenprogramma. Zodoende krijgt u een perfect beeld van hoe uw bedrijfswagen er uit ziet na het plaatsen van de inrichting. U kunt ook een eigen tekening aanleveren voor uw gewenste bedrijfswageninrichting. Deze kunnen wij later omzetten naar een geavanceerde 3D-tekening.
Wij werken voor alle merken bedrijfswagens. Met onze CNC freesmachine zagen wij alles op maat, ongeacht welk merk en welk model bedrijfswagen.

Bij bedrijfswageninrichting is het belangrijk dat de laadruimte goed is ingericht zodat u gemakkelijk bij uw materiaal kunt en het materiaal veilig op z'n plaats blijft bij het rijden. Wij bieden twee mogelijkheden, een houten inrichting van BWI of een aluminium bedrijfswageninrichting van Aluca.

Houten inrichting

Een houten inrichting is voordelig en kan eenvoudig op maat gemaakt worden met onze CNC freesmachine. Wel zien we de houten inrichtingen steeds minder omdat het minder duurzaam en minder veilig is dan een aluminium inrichting.

Aluminium inrichting van Aluca

Met een aluminium inrichting van Aluca zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is modulair en eenvoudig samen te stellen voor iedere bedrijfswagen. Naast de eenvoud is een aluminium inrichting lichter en veiliger. Aluca inrichtingen worden daarom ook het meest ingebouwd, dit kan voor iedere bedrijfswagen. Daarnaast biedt Aluca 8 jaar garantie waardoor de kwaliteit van Aluca producten gewaarborgd is.

Bij BWI Twente bieden we verschillende mogelijkheden voor laadruimte bescherming. Om uw carrosserie te beschermen is het raadzaam om te kiezen voor een kwalitatief sterke betimmering. Dit kan middels houten betimmeringen of kunststof betimmering. Dit zijn doorgaans de soorten betimmeringen die gebruikt worden:
  • Vloerplaten in diktes van 9mm of 10mm kunststof
  • Zijwandbetimmering met platen (compleet of alleen onderzijde)
  • Deurbetimmeringen (compleet of alleen onderzijde)
  • Lat-om-lat betimmering
  • Wielkastbetimmering
Op onze website zijn alle prijzen vermeld exclusief btw en inclusief montage. Dit geldt voor al onze gecommuniceerde prijzen, tenzij nadrukkelijk anders vermeld!