Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswagen Inrichting Twente (BWI Twente) is een onderdeel van Huiskes-Kokkeler en hét adres voor uw bedrijfswageninrichting. BWI Twente biedt volop mogelijkheden om uw bedrijfswagen naar uw wens in te richten.

BWI Twente werkt niet merk of type gebonden. Zo maken we de ombouw en inrichting van elk merk of type mogelijk voor u.

Bedrijfswagens - inrichting
BWI Twente voorziet uw bedrijfswagen van een op maat gemaakte inrichting en is officieel dealer van het gerenommeerde merk Aluca. Ook kunt u kiezen voor een complete inrichting van hout.

Wij voorzien uw bedrijfswagen van een complete Aluca inrichting. Een Aluca inrichting is licht, sterk en duurzaam. Met een Aluca inrichting krijgt u een optimale benutting van uw laadruimte. De inrichting is gemaakt van duurzame materialen, waaronder RVS. Mocht uw inrichting bloot worden gesteld aan vocht dan is dit makkelijk schoon te maken. Met RVS wordt ook roest voorkomen, wat de levensduur van uw inrichting aanzienlijk verlengt.

Wilt u een bedrijfswageninrichting die volledig afgestemd is op uw wensen? Kies dan voor een bedrijfswageninrichting van hout. Hét grote voordeel van hout is dat het volledig is aan te passen naar uw wensen, de indeling wordt helemaal afgestemd op uw gereedschappen. Hierdoor kunt u uw inrichting zo efficiënt mogelijk samenstellen.

BWI Twente levert uitsluitend de beste kwaliteit. Voor onze houten inrichting maken wij gebruik van 15 mm dik Fins-berken gecoat hout. Eventueel voorzien van aluminium afwerkingsprofielen.

Bedrijfswagens - accessoires & onderdelen

De mogelijkheden zijn eindeloos en lopen uiteen van het 'slechts' inbouwen van elektronische apparaten zoals audio, signaleringslichten of track & trace tot complete inrichting van de laadruimte van uw bedrijfswagen. Wij verzorgen uw complete, mobiele werkplaatsinrichting van A tot Z.Ook kunt u bij BWI Twente terecht voor een complete betimmering van uw laadruimte, wij maken gebruik van 4 mm Fins-berken of 6.5 mm Fins-berken. Tevens is er de mogelijkheid om uw complete laadruimte te voorzien van bekleding.

Heeft u een vraag of interesse in een van onze producten? Neem dan via onderstaande vrijblijvend knop contact met ons op.