VebaBox koelcontainer

YouTube: https://youtu.be/5FNhYczbB0k

Heeft u al een bedrijfwagen en wilt u deze geschikt maken voor gekoeld/geconditioneerd transport? Dan is een VebaBox koelcontainer de oplossing voor u.

De VebaBox is een koelcontainer welke overplaatsbaar is tussen meerdere bedrijfswagens. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de VebaBox continu in één bedrijfswagen in te zetten. De VebaBox is een uitneembare koelcontainer voor gekoeld transport van producten op de juiste temperatuur tussen -18°C en +25°C. De VebaBox maakt gebruik van de stroomvoorziening van de bestelauto of een externe stroombron. 

VebaBox Cool Solutions is de leverancier van de VebaBox en de beste partner als het gaat om geconditioneerd en gekoeld transport van uw producten. De VebaBox wordt veelvuldig ingezet door bedrijven in de farmaceutische sector, de horeca en catering. 

BWI Twente is als onderdeel van Huiskes-Kokkeler partner van VebaBox Cool Solutions en biedt daarom ook de mogelijkheid aan om uw bedrijfswagen geschikt te maken voor de inbouw van een VebaBox. De VebaBox is er in verschillende formaten, geschikt voor elk type bedrijfswagen. Het inrichten van uw bedrijfswagen is noodzakelijk om de VebaBox op een stablele wijze te kunnen plaatsen en vervoeren. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen, of wilt u een offerte aanvragen? Stel dan hieronder uw vraag.

Tijdelijk een koelwagen nodig? Een koelwagen huren doet u eenvoudig bij Huiskes-Kokkeler Autoverhuur.